Echte klanten

Je vraagt je verzekering aan op de website van Independer. We beschikken dan over jouw gegevens. Na het indienen van je aanvraag, kom je terecht op een pagina waarin we je bedanken voor je vertrouwen in Independer. Hier vragen we je ook om een review over Independer in te vullen. Je geeft een beoordeling door 1 tot 5 sterren aan Independer te geven. Wij interpreteren 1 ster als een score 2 en 5 sterren als een 10.

Deze reviews zijn intern altijd gekoppeld aan een e-mailadres en offertenummer van je aanvraag. Daarmee is de authenticiteit gewaarborgd. Het is dus niet mogelijk een review te geven als je niets via Independer hebt aangevraagd.

Het spreekt voor zich dat Independer nooit een beloning geeft voor een review. We vragen ook niet om een hoog cijfer. We stellen het op prijs dat de klant zijn eerlijke mening geeft.

Plaatsen van reviews

We plaatsen alle reviews over Independer onmiddellijk. Reviews mogen echter geen schuttingtaal, discriminerende of beledigende teksten of reclame-uitingen bevatten. Ook is het niet toegestaan om namen te noemen en zijn reviews niet bedoeld om een concrete vraag te stellen. Als we zien dat er reviews zijn geplaatst die niet aan deze normen voldoen, dan halen we ze weg.

Berekening

De score die we tonen is het rekenkundige gemiddelde van de reviews.

Wijzigen en verwijderen reviews

Klanten kunnen reviews niet zelf wijzigen of verwijderen. Als klant kan je ons natuurlijk wel vragen om jouw review te wijzigen of te verwijderen. Dat kan via het contactformulier of via Whatsapp: 078/05 53 55. We controleren dan wel of het inderdaad je eigen review betreft. Als dat het geval is, dan wijzigen of verwijderen we de review op jouw verzoek. Ook telt het cijfer dan niet meer mee in de score van Independer. Wanneer je het cijfer aanpast, telt enkel het aangepaste cijfer nog mee in de beoordeling.

Sortering van reviews over Independer

We tonen de meest recente review eerst. Dit wil zeggen dat de meest recente review steeds bovenaan staat.