Oprichting

In 1997 werd Aedes opgericht “door en voor makelaars”, met als doel innoverende en sterke producten te ontwikkelen zonder de logheid van een grote structuur. Met de oprichting van Aedes Vlaanderen in 2009, zette Aedes een nieuwe stap in de verdere ontwikkeling van het bedrijf. In 2012 volgde de oprichting van Grille Corpus (ontwikkeling van specifieke verzekeringssoftware), in 2013 de oprichting van Aedes Start-Up (advies en financiële ondersteuning van vennootschappen in oprichting), de Aedes Academy (platform voor e-learning op het vlak van verzekeringen) en Aedes-IT in 2014.

Onderdeel van

Aedes heeft twee partnerships, één met Monceau Générale Assurances en sinds 2016 ook met AXA. Met deze partnerships wil Aedes de aantrekkelijkheid van zijn producten en service onderstrepen.

Dit zegt Aedes over zichzelf?

“Aedes durft én doet”. Aedes verbindt zich ertoe om een succesvolle en buitengewone dienst aan te bieden, met oog voor het belang van makelaars en verzekerden, transparantie, een snelle verwerking en dynamisch beheer. Sport maakt integraal deel uit van de bedrijfscultuur bij Aedes. Elk jaar in mei organiseren ze de “Aedes Trophy”, een loop- en trail evenement in het domein van de Citadel in Namen. Aedes wil zorg dragen voor iedereen en steunt sociale projecten zoals Think Pink en Make a wish.

Welke verzekeringen biedt Aedes aan?

MOBILITEIT

  • ​Autoverzekering
  • Fietsverzekering
  • ...

RECHTSBIJSTAND

WONING

  • ​Brandverzekering
  • ...

Contact Aedes

Adres hoofdzetel Aedes:  Hoogstraat 36, 9700 Oudenaarde 

Tel: 055 33 92 34