We zijn nooit duurder dan de verzekeraar*

Als je een autoverzekering hebt gevonden, dan kan je deze met een gerust hart afsluiten op onze website. De verzekering die je kiest, is namelijk nooit duurder zijn dan rechtstreeks bij de verzekeraar. We hanteren dus geen hogere verkoopprijzen. Bovendien moet je pas betalen als je verzekeraar het verzekeringscontract en de groene kaart opstuurt. 

* Independer heeft contractueel met de verzekeraars waarmee ze samenwerkt afgesproken dat de prijs op Independer nooit hoger is dan de prijs die zij bij exact identieke data van de klant op hun eigen site aan de klant aanbieden. Een enkele verzekeraar heeft daarbij het voorbehoud gemaakt dat hij in incidentele gevallen aan een bepaalde specifieke groep, denk aan de werknemers van een bedrijf, een tijdelijke korting zal worden geboden niet op Independer getoond kan worden. Hiervoor moet de klant dan doorgaans een specifiek aanvraagformulier invullen.

Onze experts van de klantenservice staan graag voor je klaar

Heb je vragen, advies of hulp nodig? Dan staan onze experts van de klantenservice graag voor je klaar. Ook bij moeilijke schadegevallen kan je bij ons terecht. Vergeet niet dat Independer een onafhankelijke verzekeringsmakelaar is die de klant centraal stelt. 

Niet tevreden over je autoverzekering?

Ben je niet tevreden over je autoverzekering? Dan kan je een klacht indienen bij je autoverzekeraar. Ben je echter niet tevreden over de dienstverlening van Independer, dan vul je bij ons een contactformulier in. Lees hier meer over de procedure bij klachten. 

Vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk

Verschillende verzekeraars vergelijken, zodat je een gepaste keuze kan maken, dat is wat Independer mogelijk maakt. Je kan de verzekeringen gemakkelijk sorteren op prijs, polisvoorwaarden en prijs-kwaliteit. Op die manier ben je zeker dat je krijgt wat je verlangt.

Duidelijk en transparant

Het is ons doel om de verzekeringswereld duidelijker en transparanter te maken. Daarom hebben we aan elke verzekering een prijs-kwaliteitsscore toegekend. Lees hier over hoe deze score tot stand komt. * Vind hier meer info omtrent het afsluiten via Independer