Vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk

Verschillende verzekeraars vergelijken, zodat je een gepaste keuze kan maken, dat is wat Independer mogelijk maakt. Je kan de verzekeringen gemakkelijk sorteren op prijs, polisvoorwaarden en prijs-kwaliteit. Op die manier ben je zeker dat je krijgt wat je verlangt.

Duidelijk en transparant

Het is ons doel om de verzekeringswereld duidelijker en transparanter te maken. Daarom hebben we aan elke verzekering een prijs-kwaliteitsscore toegekend. Lees hier over hoe deze score tot stand komt.

We zijn nooit duurder dan de verzekeraar*

Als je een brandverzekering hebt gevonden, dan kan je deze met een gerust hart afsluiten op onze website. De verzekering die je kiest, is namelijk nooit duurder dan rechtstreeks bij de verzekeraar. Bovendien moet je pas betalen als je verzekeraar het verzekeringscontract opstuurt.

* Independer heeft contractueel met de verzekeraars waarmee ze samenwerkt afgesproken dat de prijs op Independer nooit hoger is dan de prijs die zij bij exact identieke data van de klant op hun eigen site aan de klant aanbieden. Een enkele verzekeraar heeft daarbij het voorbehoud gemaakt dat hij in incidentele gevallen aan een bepaalde specifieke groep, denk aan de werknemers van een bedrijf, een tijdelijke korting zal worden geboden niet op Independer getoond kan worden. Hiervoor moet de klant dan doorgaans een specifiek aanvraagformulier invullen.

Eigen klantenservice

Bij Independer hechten we veel waarde aan een goede klantenservice. Al onze adviseurs hebben de nodige vakkennis om je optimaal te kunnen helpen bij jouw vragen over brandverzekeringen. Je krijgt altijd iemand van Independer aan de lijn en niet van een callcenter. Daardoor geven we je optimale, persoonlijke begeleiding.